Dutchrap - NL

Alles over jouw favoriete dutch rappers…Blijf up-to-date over jouw favoriete rappers en de laatste trends op het gebied van Dutchrap, Hip-Hop en R&B.

Alles over rapper Kevin..

”Denk aan zomerdagen van vroeger
Ey, toen geen één van m’n matties in de bajes zat
Toen Kev nog braaf op de havo zat
Ze zeggen: ”Wat je had, besef je later pas” ”

kevin
Foto via: Fotostudio422.nl

Real name: Kevin Ramg
Artiestennaam: Kevin
Geboorteplaats: Rotterdam
Label: Rotterdam Airlines

Kevin begon met het schrijven van zijn eerste rapteksten in zijn lokale buurthuis. Zijn talent werd opgemerkt door twee van de oprichters van Rotterdam Airlines. Hij maakte zijn debuut rond 2011 bij Rotterdam Airlines. De eerste jaren werkte hij vooral met andere artiesten samen.

Rotterdammer als de kromme…
Vroeger profvoetballer nu full-time Rapper. Slowflowanimal is de laatste tijd gekropen naar de top van de Nederlandse Hiphop scene. Hij maakte zijn debuut in 2011 bij Rotterdam airlines. Kevin begon met het schrijven van zijn eerste rapteksten in zijn lokale buurthuis, al snel werd zijn talent opgemerkt door de oprichters van Rotterdam Airlines. Iedereen die hem kent weet dat Kevin geen Usain Bolt van het rappen is, maar toch weet hij met zijn trage flow het publiek te raken.

Kevin heeft zijn eigen stijl…
Dat Kevin zijn eigen stijl heeft, is algemeen bekend met zijn trage flow komt hij hard in zijn tracks. Zijn teksten zijn real en dat word gewaardeerd door zijn fans. zijn sessies bij 101Barz hebben al meer dan achthonderdduizend views.

”No hate, maar Kevin mag op mijn kosten naar de kapper”
De meeste rappers zouden hier niet zo nuchter op reageren als Kev. Kev daar in tegen gaf als reactie: ”maak maar over man, we fiksen wel wat.” Hij is sportief en nuchter in alles wat hij doet en zeker niet snel op zijn teentjes getrapt.

untitled-1

‘Op De Block’
Zijn eerste single als Kevin komt uit in januari 2016. Het heet ‘Op De Block’ en daarop werkt Kevin samen met Emms van Broederliefde. De single is na acht maanden meer dan een miljoen keer bekeken op YouTube en dat zorgt ervoor dat hij in de picture komt bij 101Barz, FunX en 3FM!

_________________________________________________________________

LEES OOK…

kevin
Lees hier alles over rapper Kevin.. Een bijzondere rapper..
untitled-1
Kijk hier of deze rappers een knappe (ex)vriendin hebben..
lil-kleine-baby
HAHA, kijk hier hoe rappers er vroeger uitzagen!
boef-opgepakt
Waarvoor is rapper Boef verdacht/veroordeeld?
Advertenties
Advertenties
%d bloggers liken dit: