”Dat komt niet vallen uit de lucht..
dus niet denken aan geluk..
we werken ons hier stuk en hopen dat het lukt.”

Ja hoor, we hebben er even op moeten wachten, maar gisteren was het dan eindelijk zover: Jonna Fraser komt met zijn debuutalbum ‘’Jonathan’’! Jonathan heeft hard gewerkt en heeft ons maar liefst 15 tracks gegeven. Gelukkig heeft Jonathan bij dit album hulp gehad van een paar harde rappers zoals: Youngbaekansie, Jayh, Sevn Alias, Kevin, Jandro, Murdu, Ronnie Flex, Jiggy Djé en Eves Laurent. De tracks zijn voornamelijk geproduceerd door Project Money, maar Spanker en Soundflow hebben ook bijgedragen aan dit heerlijke album. In het album zitten de volgende nummers:

jonna fraser

Wanneer je het album ‘’Jonathan’’ gaat checken ga er dan rustig voor zitten en pas op, want deze shit zorgt voor vuur!

Advertenties