”Hef bundy, Meer bitches meer money
Zie die mannen laggen maar die shit is niet funny”

hef

Real name: Julliard Frans
Artiestennaam: Hef
Geboorteplaats: Rotterdam
Label: Noah’s Ark

De in Rotterdam geboren rapper Julliard Frans aka Hef heeft zichzelf vernoemt naar de playboy baas “hugh hefner“. Hef is van Curaçaose afkomst en geboren op 18 maart 1987 (30 jaar).  Hef is in zijn jeugd vaak verhuisd, hij heeft in zijn jeugd zo’n beetje overal gewoond.. in Schiedam, Spijkenisse, de Amsterdamse Bijlmer en in Hoogvliet (Rotterdam).

Hef z’n rap talent zit in de familie, Hef is de (half) broer van de rappers Adje en Crooks.

Geboren in het straatleven
Hef kwam al vroeg in aanraking met het straatleven. Zijn ouders dealde in drugs toen Hef nog met speelgoed speelde. Er kwamen dan vaak junkies over de vloer waarvan Hef dacht dat het zijn Ooms waren, die zorgden ervoor dat er dan wat geld binnen kwam. En ja.. soms liepen de zaken goed, dan reed zijn vader in een BMW, gaf zijn zus een groot feest en trakteerde Hef de hele klas op patat met frikandellen. Dit was alleen niet altijd.. meestal moest er gestreden worden om rond te komen.

Strijden voor elke cent
Doordat zijn ouders dealden was het hele criminele leventje allemaal heel normaal voor Hef. Hierdoor begon hij al snel zelf te dealen en te handelen in gestolen scooters en fietsen. Door het straatleven kwam Hef in contact met de rapscene. Hij begon met het rappen over het straatleven in Hoogvliet. Met het nummer “Puur” brak hij toen ook door.

“In Hoogvliet zit je goed hier raak je het kwijt, maar ruiken die mannen pussy dan raak je het kwijt”

Sinds 2008 is zijn leven een stuk makkelijker geworden, op zijn bekende Adidas slippers rookt hij rustig zijn jointjes en van zijn showgeld  kan hij leven. Hij richt zich op zijn rap carrière en kan een “kutleven” voorlopig op zijn buik schrijven.

Hef_Slippers

De keiharde cijfers en resultaten

-Sinds begin 2010 is Hef één van de strijders van het label Noah’s Ark.
-Hij brengt hier de uitgebreide versie van zijn debuutalbum uit, genaamd “Hefvermogen” dit album bereikt nummer 65 in de album top 100.
-Hierna gaat hij op tour samen met Önder (nu beter bekend als Murda) onder de tournaam “Bang Bros on Tour”.
-Hef brengt in 2012 het album” Papierwerk” uit dit album bereikt nummer 12 in de album top 100.
-In 2013 brengt hij het album “Freddy&Bundy” uit, dit album bereikt nummer 38 in de album top 100.
-In 2015 komt het album “13”uit, dit album bereikt nummer 20 in de album top 100.
-In 2016 komt het album “Ruman”uit, dit album bereikt nummer 7 in de album top 100.

 

 

Advertenties